Klantenservice

Plan uw bezoek

Overweegt u om een deel van uw vermogen in goud om te zetten? Heeft u een vraag of wilt u zich breed laten informeren? Wij zijn u op verschillende manieren van dienst.

U wilt graag persoonlijk contact

Wij kunnen ons voorstellen dat u behoefte heeft aan persoonlijk contact. Dat kan op verschillende manieren. Via mail kunt u ons bereiken op info@amsterdamgold.com. Of u kunt ons tijdens kantooruren bellen op nummer +31 (0)20 658 95 55. Wij staan met een professioneel team klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Kom langs in onze showroom

Wij ontvangen u graag in onze showroom op werkdagen tussen 9 uur ‘s ochtends en 5 uur ’s middags. Een bezoek is alleen mogelijk wanneer u van tevoren een afspraak heeft gemaakt. Dit kan telefonisch via bovenstaand nummer. Bij uw bezoek maken we een kopie van uw legitimatiebewijs voor onze administratie. Zo waarborgen we uw en onze veiligheid. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met uw gegevens.

Bezoekadres showroom
Danzigerkade 2
1013 AP Amsterdam

Heeft u nog vragen?

Vragen die veel mensen ons stellen, hebben wij alvast voor u beantwoord. Kijk bij de Veelgestelde vragen of uw vraag ertussen staat. Zo niet belt u ons gerust via +31 (0)20 658 95 55. Wij helpen u graag verder.

logo
Adres

Danzigerkade 2
1013 AP, Amsterdam

+31 (0)20 65 89 555
info@amsterdamgold.com

Openingstijden

Wij zijn beschikbaar en heten u welkom in onze showroom op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Maak online een afspraak.

Voor uw privacy en veiligheid is bezoek alleen mogelijk op afspraak. Wij vragen u om een geldig identiteitsbewijs bij binnenkomst.

Nieuwsbrief

Meld u zich aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws

Copyright © 2023 AmsterdamGold. Alle rechten voorbehouden.