NL amsterdamgold EN amsterdamgold

tel: +31 (0) 20 65 89 555

Opslag

Veilig en verzekerd opslaan van uw edelmetaal

Veilige opslag

AmsterdamGold biedt sinds 2011 samen met AmsterdamSafe haar klanten een veilige en verzekerde opslagmogelijkheid voor uw gouden, zilveren en platinabaren en munten, ongeacht of deze afkomstig zijn van AmsterdamGold. Met het opslaan van uw goud, zilver of platina hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid. AmsterdamSafe werkt voor een optimale beveiliging en zekerheid van uw beleggingen samen met beveiligingsorganisatie Securitas. De opslag vindt plaats in een streng beveiligde omgeving.

Verzekerde opslag

Naast de strikte voorzorgsmaatregelen die proactief door AmsterdamSafe worden gehanteerd op het gebied van beveiliging is uw goud, zilver en platina te allen tijde 100% verzekerd tegen de vervangingswaarde. De verzekering bij AmsterdamSafe wordt verzorgd door erkende verzekeraars, specialisten in het verzekeren van goederen met een hoge waarde. Meerdere keren per jaar worden door accountantskantoor Ernst & Young audits uitgevoerd op het aanwezige volume edelmetaal in onze opslag. De assurance rapporten zijn uiteraard voor u als AmsterdamSafeklant inzichtelijk.
Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid om ons te bezoeken en uw edelmetalen te aanschouwen. Dankzij de samenwerking met deze drie specialisten op het gebied van beveiliging, accounting en verzekeringen is er geen veiligere opslag van uw edelmetalen dan bij AmsterdamSafe.

Btw-vrij zilver en platina

Uniek in de dienstverlening van AmsterdamSafe is de opslag van btw-vrij zilver en platina in ons douane-entrepot. Platina wordt net als zilver belast met btw als industrieel productiegoed. Platina munten vallen niet zoals bij zilveren munten het geval is onder de margeregeling, dus een btw-vrije opslag is zonder twijfel de meest gunstige manier om in platina te investeren. Lees meer over btw-vrij zilver en platina.

Essentiƫle informatie gegeven over beleggingsproducten die AmsterdamGold aanbiedt kunt u vinden bij: documenten.

banner-amsterdamsafe

AmsterdamGold is voor het aanbieden van haar producten vergunningplichtig ingevolge de Wet op Financieel Toezicht en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM).