NL amsterdamgold EN amsterdamgold

tel: +31 (0) 20 65 89 555

Seminar met Willem Middelkoop

26 apr 2010

ag-amsterdam-600x150

Stilte voor de storm

Over de waarde van commodities in tijden van financiële onzekerheid

 

Na een periode van daling lijkt de edelmetaalmarkt weer tot rust te zijn gekomen. Is het nu een goed moment om in relatieve rust uw edelmetaalpositie uit te breiden of juist af te bouwen?

Een belangrijke vraag voor de toekomst van uw spaargeld.  Bovendien wordt het belang van de verschillende typen investering in edelmetaal steeds belangrijker. Trackers, baren, munten, derivaten of mijnbouwaandelen, de kunst is te weten waar het risico en waar de kansen liggen.

Willem Middelkoop loodst u graag door dit lastige vaarwater. Met zijn jarenlange ervaring in de branche en als oprichter van AmsterdamGold en het Commodity Discovery fund weet hij als geen ander inzicht te geven in deze marktomstandigheden. Heeft u vragen over de toekomst van de goud- of zilverkoers en wilt u weten wat u kunt doen om gebruik te maken van de ontwikkelingen dan biedt het AmsterdamGold seminar antwoorden.

Op zaterdag 22 juni organiseert AmsterdamGold in samenwerking met Willem Middelkoop een seminar over de waarde van commodities in tijden van financiële onzekerheid.

ag-lecture-650x150

Programma
13.30 uur Zaal open
14.00 uur Aanvang seminar

Na afloop nodigen wij u van harte uit voor een drankje in de Herenkamer van Hotel de L’Europe met uitzicht over de rivier de Amstel.
Het seminar en de aansluitende borrel zal tot uiterlijk 17:30 uur duren.

Locatie
Hotel de L’Europe te Amsterdam, Nieuwe Doelenstraat 2-14.
Parkeergelegenheid is er in de Stopera Parkeergarage (op eigen rekening). Deze garage is 10 minuten lopen van het hotel.

U klikt hier voor een routebeschrijving vanaf de garage. Het hotel bevindt zich op loopafstand (15 min.) vanaf het Centraal Station van Amsterdam. Tevens is het hotel vanaf het station middels diverse trams (Lijn 4, 9, 24 Halte Muntplein) bereikbaar.

Toegangsbewijs
U reserveert de toegang tot dit seminar, middels de aankoop van uw toegangskaart via onze website.
NB: De directe afhandeling van de betaling is noodzakelijk om een toewijzing van de toegangsbewijzen te garanderen. Een kaart kost €12,50 en verleent toegang aan één persoon.

 

Hotel de L'Europe