NL amsterdamgold EN amsterdamgold

tel: +31 (0) 20 65 89 555

Zorg voor een goed rendement op uw vakantiegeld

24 jan 2011

Wij nemen u graag mee naar de meest interessante bestemmingen met het meeste rendement voor uw vakantiegeld. Bent u op zoek naar een dynamische stedentrip, bezoek dan eens een van de Amerikaanse steden. Of bezoekt u liever de prachtige stad Wenen om te luisteren naar een van ’s werelds grootste orkesten?

AmsterdamGold biedt u de mogelijkheid om verder te komen met uw vakantiegeld, namelijk tot een investering in ’s werelds bekendste en best verhandelbare zilveren munten.

AmsterdamGold neemt u voordelig mee naar verschillende bestemmingen
Koop nu zilveren munten uit alle beschikbare windrichtingen en ontvang €0,25 korting per munt. Ongeacht de herkomst, want wij willen u juist motiveren om u zoveel mogelijk verschillende bestemmingen te laten ontdekken van uw vakantiegeld. Bij ons hoeft u niet te bezuinigen maar ontdekt u prachtig Wenen en avontuurlijk Canada in één periode voor een voordelige prijs!

Hoe verkrijg ik meer rendement op mijn vakantiegeld?
U kunt gebruik maken van deze korting bij het online doorvoeren van uw bestelling. U vult de volgende couponcode in tijdens het afrekenen: VAK13
Vervolgens klikt u op de knop ‘Coupon gebruiken’. Uw korting wordt doorberekend in de totaalprijs.

couponcode

foto


Een kijkje in de AmsterdamGold vakantiegeldbestemmingen

   mapleleafrev

Avontuurlijk Canada

De prachtige natuur in Canada komt spectaculair naar voren tijdens de ‘Indian Summer’ in de herfst. Een groot hogedruk gebied tijdens deze periode doet de bossen met ‘Maple Trees’ verkleuren in vele kleuren van de regenboog. Zelf wat extra financiële kleur in uw leven brengen?
Klik hier voor de aanschaf van uw eigen Maple Leaf munt.

silvereagle2008-1

The American dream

De ‘Walking Liberty’ weergegeven op de voorzijde van de zilveren munt geeft de Wandelende Godin van de Vrijheid weer, wat overeenkomt met het Statue of Liberty in New York. In deze ‘stad die nooit slaapt’ kunt u zich dag en nacht vermaken. Lees meer over de American Silver Eagle munt.

silverphilly-obv

Zilver klinkt hier als muziek in uw oren

Ontdek Oostenrijk en haar prachtige gebergte voor ski- en wandelvakanties. De Oostenrijkse Wiener Philharmoniker munt geeft de instrumenten van het wereldbekende Philharmoniker orkest weer op de voorzijde. Dit orkest is absoluut een bezoekje waard tijdens een verblijf in de indrukwekkende hoofdstad Wenen. Lees meer

Couponvoorwaarden

Deze couponcode is geldig op het assortiment 1 troy ounce zilveren munten van AmsterdamGold tot en met 15 juni 2013.
Het vermeldde kortingsbedrag van €0,25 per munt is niet inwisselbaar voor contanten.
U dient de code bij het online afrekenen van uw bestelling in te voeren.
De levertijd van de munten is gemiddeld 3 – 4 weken en wordt vermeld op de productpagina.
Kijk voor onze algemene voorwaarden op www.amsterdamgold.com