NL amsterdamgold EN amsterdamgold

tel: +31 (0) 20 65 89 555

AmsterdamGold op ‘De Dag van de Belegger’

30 nov 2012

Op 23 en 24 november jl. werd voor de 34e keer de Dag van de Belegger georganiseerd. De VEB bracht op deze dag wederom toonaangevende exposanten en topsprekers  in de Amsterdamse Rai bij elkaar. Dit maakte de deelname van AmsterdamGold aan dit grootse beleggersevenement van Nederland uiteraard onmisbaar.

Met het team van AmsterdamGold kijken we terug op een succesvolle deelname aan de beurs waarbij de stand veel bezocht werd door nieuwsgierige beleggers, getrokken door de naam of het goud en zilver in onze vitrine. Naast een welkom ontvangst en informatie over goud en zilver, lag bij AmsterdamGold ook de fysieke investering tentoongesteld in de vitrine van de stand. De stand van AmsterdamGold was prominent aanwezig tussen de live studio’s RTL(Z) en BNR.

Willem Middelkoop en Peter Paul de Vries

Op de beursvloer waren live opnames van RTL(Z) aan de gang waar Willem Middelkoop aanschoof, terwijl 50 meter verderop de huidige eigenaar van AmsterdamGold, Peter Paul de Vries, een uitzending van BNR opluisterde. Het was duidelijk dat fysiek edelmetaal is teruggekeerd op zijn rechtmatige plek in de wereld van het investeren en beschermen van vermogen.
Veel bezoekers van de beurs hebben dit jaar voor het eerst kennis gemaakt met AmsterdamGold. De persoonlijke aandacht door onze medewerkers op de stand werd door veel beleggers zeer gewaardeerd. Dit blijkt uit de positieve reacties die wij mochten ontvangen van bezoekers.

Winnaars nieuwsbrief inschrijvingen

De geïnteresseerde bezoekers aan onze stand maakten kans op gouden en zilveren producten uit ons assortiment. De winnaars van de AmsterdamGold card, een 1 troy ounce zilveren Maple Leaf munt of een mooie gouden fles mousserende Chardonnay hebben inmiddels bericht van ons ontvangen. Wij ontvangen de winnaars graag in onze showroom om de prijs uit te reiken!