NL amsterdamgold EN amsterdamgold

tel: +31 (0) 20 65 89 555

Goud en het geheim van geld | Willem Middelkoop

Bent u benieuwd naar de goudhoeveelheid in Fort Knox of de toekomstige waarde van uw pensioen, dan is Goud en het geheim van geld een gouden tip.

‘In dit boek zet ik op een rijtje wat het belang van goud in een geldsysteem is. Ik beschrijf de historie, leg uit waarom de Amerikanen goud als natuurlijke vijand voor de dollar zijn gaan zien en wat we als belegger nu kunnen verwachten.’  omschrijft Willem Middelkoop het boek zelf.

Goud en het geheim van geld is het nieuwste boek van Willem Middelkoop de financieel speurder en luis in de pels van de monetaire tovenaars. Geld beheerst het leven van zovelen, maar hoe het werkt weten maar weinigen, dat is waar Goud en het geheim van Geld verandering in brengt. De oprichter van AmsterdamGold had het idee voor het boek al in 2006, toen hoopte hij het te publiceren voordat de goudkoers boven de 1000 dollar kwam. We gaan inmiddels richting de 2000 dollar per toy ounce, maar het verhaal van goud is nog onvoldoende verteld. Wie met Middelkoop ‘het geheim van geld’ ontrafelt ziet de waarde van goud. Al duizenden jaren beschermt goud de koopkracht van hen die het bezitten. In tijden van oplaaiende valutaoorlog en hoge inflatie is die kennis geen overbodige luxe

 

Tot het einde van het jaar geen verzendkosten voor Goud en het geheim van geld, koop het nu via AmsterdamGold